dr. Tóth Árpád: A dal mögött megbúvó nép
img
Nem elérhető
324
01:07:38
2021.04.06 18:00:00 - 2021.04.07 18:00:00

A zseniális karnagy, dr. Tóth Árpád zenetanár, a sorozat egyik legsikeresebb előadója KÖZKÍVÁNATRA visszatér! 2019-es bombasztikus szegedi előadása után máris sokan vagyunk, akik alig várjuk Árpád újabb lélekmelengető és közös éneklésre buzdító előadását!

Kétszeresen is kivételes élmény volt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2019-es évadzáró előadása: egyrészt dr. Tóth Árpád karnagy a sorozat eddigi történetének legnagyobb vastapsát "bezsebelve" szívmelengető előadásával közönségünk egyik TOP kedvencévé lépett elő, másrészt a résztvevők olyan igazi feltöltődésnek és közös éneklésnek lehettek részesei, amilyennek csak nagyon ritkán (sokan közülük azóta is emlegetik az élményt).
Most ez a rendkívül tehetséges, elkötelezett és agilis fiatalember KÖZKÍVÁNATRA visszatér a Pedagógiai esték virtuális színpadára: április 6-án, kedden este nagy-nagy örömünkre ismét vendégünk lesz dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője.
Kihagyhatatlan előadás lesz egy "energiabomba" előadótól - ezt garantáljuk.

Az előadást minden korosztálynak, minden feltöltődni vágyó, énekelni (valaha is) szerető embernek jó szívvel ajánljuk.

Gyertek, gyertek, nagyszerű este lesz - Árpád még az online térben is emlékezetes estét fog szerezni mindannyiunk számára!

IH Rendezvényközpont

2008. szeptemberében nyitotta meg kapuit a teljesen felújított IH Rendezvényközpont. A volt Ifjúsági Ház a mai kor követelményeinek és igényeinek megfelelő modern szórakoztató és rendezvényközponttá alakult és sokszínű programkínálatával hamarosan a szegediek közkedvelt találkozóhelyévé vált.
A rendezvényközpont honlapja:
ihrendezvenykozpont.hu